AMK Zlatá přilba Pardubice využije částečného uvolnění opatření Ministerstva zdravotnictví České republiky ohledně onemocnění způsobené virem Covid 19. Na závod konaný dne 3. června umožní vstup 150 divákům. Pokud by MZ do data konání závodu učinilo rozhodnutí o zvýšení počtu osob na akci tak veškeré rozšíření půjde na navýšení diváckých možností.

Druhá polovina zatím uvolněné kapacity bude použita pro samotné účastníky závodu (jezdce, mechaniky, rozhodčí sbor závodu, organizátory a v neposlední řadě na novináře, fotografy a pracovníky TV, včetně osob, které zabezpečí stream závodu. Klub zároveň upozorňuje, že počty osob pro tuto činnost již byly naplněny a další akreditace nebudou již moci být uvolněny. Nechceme snižovat počty uvolněných vstupenek.

Pořadatel závodu zároveň musí konstatovat, že na tento závod nebude poskytovat žádné volné vstupenky, budou prodávány v jediné cenové hladině a to 100 Kč. Omlouváme se, že přistupujeme k tomuto kroku, ale volný vstup dětí nejsme schopni na tento závod zajistit vzhledem k platným početním omezením.

Vstupenky si v první fázi mohou zakoupit držitelé permanentních vstupenek v roce 2019 a členové klubu AMK ZP Pardubice, kteří nejsou členy zúženého pořadatelského sboru závodu. Tento prodej proběhne v pátek 29. 5. a v pondělí 1. 6. Pokud následně budou ještě nějaké vstupenky k dispozici budou k zakoupení na sekretariátu klubu 3. 6. nebo v pokladně u vchodu. Prosím sledujte informace na našich stránkách, je pravděpodobné, že žádné vstupenky se v den závodu již nebudou prodávat.

Je nám absolutně jasné, že bychom byli schopni bez problémů a při dodržení veškerých rozestupů na tribunách umožnit akci navštívit většímu počtu příznivců, ale víme také, že naše počínání bude vyhodnoceno a náš záměr je dokázat, že jednotlivé akce mohou v případě takovéhoto areálu fungovat v rámci platných hygienických nařízení a následně i ve větším měřítku.

Děkujeme za pochopení a předem se omlouváme těm co je nebudeme moci přivítat na těchto závodech. V životě by mně nepadlo, že něco takového budeme psát.

PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY
( 03.06. 2020 🇨🇿 Pardubice, 17:00)

KRČMÁŘ Eduard – AK Slaný
ŠTICHAUER Hynek – AMK ZP Pardubice
HOLUB Zdeněk – AK Markéta Praha
MÁLEK Martin – AK Březolupy
SMETANA Ondřej – AK Markéta Praha
CHLUPÁČ Petr – AK Markéta Praha
FRANC Josef – AK Markéta Praha
KLÍMA Daniel – AK Markéta Praha
HÁJEK Filip – AK Markéta Praha
PETRÁK Jaroslav – AMK ZP Pardubice
GAVENDA Martin – AK Březolupy
KVĚCH Václav – PK Plzeň
ŠILHÁN Daniel – AMK ZP Pardubice
DOBIÁŠ Milan – SC Chabařovice

Kvalifikační jízda:
KUCHAŘ Pavel – AK Markéta Praha
BAŠTECKÝ Michal – AK Markéta Praha
EXLER Jakub – AK Markéta Praha

Jezdec na 1. a 2. místě kvalifikační jízdy se stane účastníkem závodu, jezdec na 3. místě bude kvalifikovaným náhradníkem závodu.

STARTOVNÍ LISTINA ZÁVODU 250 ccm:
BEDNÁŘ Adam – AK Markéta Praha
BELAN Bruno – AK Slaný
HLAČINA Jan – AMK ZP Pardubice
JENÍČEK Jan – AMK ZP Pardubice
NOVOTNÝ Josef – AMK ZP Pardubice

VANÍČEK Jaroslav – AK Markéta Praha
ŠACHL Vojtěch – AK Divišov

( Text: Petr Moravec, Foto: Petr Makušev )

První závod s diváky – BOHUŽEL OMEZENĚ